EN ITALIENSK AFTON I ÖREBRO

 

Du är välkommen med en vän till nypremiären för Italigente, handgjorda skor från Italien. Vi bjuder på Italiensk mingeltalrik, prosecco och en underhållande kväll om varumärken, entreprenörskap och nya konsumtionsmönster.

Skofabriken Kavat AB fyller i år 70 år och bjuder tillsammans med Elite Hotels, SEB och Ernst & Young in till en italiensk afton som inte bara handlar om skor, utan belyser också varumärkets kraft, hållbara och spårbara värderingar. Less but better.

Vi ser fram emot en spännande och inspirerande kväll om nya sammanhang samt en sneak-preview på vårens nya skor från Italigente, Cecilia Blankens, 1945 by Kavat och Oscar Jacobson – nya hållbara skokoncept i Skofabriken Kavat AB:s regi.

Advokat Ann-Charlotte Söderlund Björk, en av Sveriges främsta advokater inom immaterialrätt och som arbetar med strategisk varumärkesrådgivning för många internationellt kända mode- och sportföretag, kommer tillsammans med Magnus Ericson, multientreprenör inom sko & mode samt VD på Kavat, att berätta om sina ”do’s and dont’s” i ett internationellt perspektiv när det gäller varumärken.

Plats: Stora salen på Elite Stora Hotellet, Örebro.
Tid: 26 mars, kl. 18.00-19.00 bjuds det på mat och dryck. Kvällen avslutas ca 20.30 med möjlighet att möta såväl Kavat som våra samarbetspartners.

O.s.a. Senast den 20 mars – OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn…

Anmälan: italigente@kavat.com

 

 
/Magnus Ericson, grundare Italigente och VD Skofabriken Kavat AB

 

Signup to Email updates on new products, store news and competitions