ITALIENSK AFTON I KUMLA - Tomten kommer från Italien i år

Välkommen till en kväll i Italiens tecken på onsdag 9 december mellan kl. 18-20. Exklusiva erbjudanden på våra handgjorda italienska herrskor från Italigente och Oscar Jacobson och damskor från Blankens. Det blir också skovårdsskola med Jesper Ingevaldsson från Sveriges största skoblogg Shoegazing och vi bjuder på italienska läckerheter och vin.

Att köpa kvalitetsskor är inte bara bra för dig och dina fötters hälsa, det finns stora fördelar både när det gäller kvalitets-, miljö- och samhälleliga aspekter. Det är skor som håller i väldigt många år om de vårdas väl, enkelt kan sulas om och som tillverkats av bra material under schyssta förhållanden. Ta chansen att göra riktigt bra fynd på våra utvalda erbjudanden på handgjorda herrskor från Italigente och Oscar Jacobson tillverkade i skomeckat Marche i Italien, och damskor från Blankens gjorda av riktigt fint läder. Vi har också bra priser på vårt utbud av helt naturliga skovårdsprodukter från Collonil, skoblock i cederträ och handgjorda strumpor från italienska Bresciani. Passa på att köpa en julklapp till någon nära - eller dig själv.

Klockan 19.00 kommer vi hålla i en skovårdsskola, där Jesper Ingevaldsson på Italigente och som också driver Sveriges största skoblogg Shoegazing kommer att lära ut grundläggande skovård, och ge en del tips och tricks för att vårda skorna så bra som möjligt inte minst nu under vintern. Vi bjuder också på italienska läckerheter och vin.

Ta med din partner, vän eller kollega och kom till Kavat Store på Radiogatan 2 i Kumla mellan klockan 18-20 onsdag 9 december.

Anmäl dig här senast onsdag kl. 15.00.


Varmt välkommen!

Signup to Email updates on new products, store news and competitions